Samarbetspartners

Så glad jag är för samarbetet med Stockholms Kajak som också erbjuder paddlingar med SUP- bräda (sedan många år nu) och som är min expert när det gäller brädor, tillbehör och paddeltips.

Är du intresserad av en egen bräda? Välkommen in i vår butik, vi är återförsäljare för Stockholms Kajaks SUP- produkter.


https://stockholmkajak.se     

https://standuppaddleboard.se


Friskare medarbetare är nyckeln till framgång säger Ingrid Lövkrona och jag håller med helt och hållet.


Projektledning, Event med inspiration och Hållbara arbetsplatser


www.lovkrona.se

Jag som arbetar med träning, kost och hälsa vet hur välgörande en lugn stund är för både kropp och själ och det är därför jag gärna och ofta unnar mig en kroppsbehandling i alla dess former.

Sara Rydström på Klinik Liljan är Dipl. Kroppsterapeut & dipl. med. fotterapeut och tar gärna hand hand om dig. Låt dig skämmas bort en stund.


www.klinikliljan.se

Sedan 2017 är jag utbildad Aqua mama instruktör. Aqua mama är  vattengymnastik och förlossningsförberedelser för gravida i varmt vatten.

Passet leds av barnmorskor eller utbildade instruktörer. Konceptet är framtaget av barnmorskor, leg. sjukgymnast samt vattengymnastik instruktörer i samråd med gravida kvinnor.

Tillåt dig vara gravid för en stund!


www.aquamama.se

KM Wellness & Fitness

Katrin Malwitz


Bakom företaget står jag, Katrin Malwitz, en sedan många år flitig motionär och mångårig gruppträningsinstruktör med ett brett spektrum träningsformer. Mitt mål är att ge bästmöjliga förutsättningar så att mina tränanden når sina mål.

Nyheter/aktuella händelser


Titta gärna in på Facebook och Instagram för aktuell information på KM Wellness & Fitness och Fit4u Båstad

Vill du komma i kontakt med mig? Mejla, ring eller skicka ett meddelande:


Facebook: KM Wellness & Fitness

Email: katrin.malwitz@outlook.com

Mobil: (+46) 739 48 16 19


Copyright @ All Rights Reserved