Kontakt

Välkommen med dina frågor, funderingar eller om du vill boka din kurs

Tveka inte att fråga om du har funderingar eller önskar få mera information.  Eller har du redan bestämt dig och vill boka din kurs? Så roligt, välj ett av alternativen nedan, har jag inte möjlighet att svara i telefon, lämna gärna ett meddelande, så ringer jag tillbaka så fort jag kan.

Mera info om aktuella SUP- aktiviteter, planerade eller pågående kurser finns även på Facebook på KM Wellness & Fitness.Adress

Vattenträningen hålls på Toftabadet i Munka Ljungby

All gruppträningen hålls i  träningslokalen på Gasverksgatan 23. SUP- aktiviter kan utgå från olika bryggor beroende på paddlingens art, info ges.

Email

katrin.malwitz@outlook.com

Telefon

(+49) 739 48 16 19

(+49) 733 88 29 39

Facebook & Instagram

KM Wellness & FitnessMera information kring praktiska detaljer finns i informationen för varje kurs eller SUP- aktivitet


Skulle vädret hindra genomförandet av en utomhusaktivitet, så kontaktas deltagarna dagen för aktiviteten. Om inget annat har avtalats.

KM Wellness & Fitness

Katrin Malwitz


Bakom företaget står jag, Katrin Malwitz, en sedan många år flitig motionär och mångårig gruppträningsinstruktör med ett brett spektrum träningsformer. Mitt mål är att ge bästmöjliga förutsättningar så att mina tränanden når sina mål.

Nyheter/aktuella händelser


Titta gärna in på Facebook och Instagram för aktuell information på KM Wellness & Fitness

Vill du komma i kontakt med mig? Mejla, ring eller skicka ett meddelande:


Facebook: KM Wellness & Fitness

Email: katrin.malwitz@outlook.com

Mobil: (+49) 739 48 16 19


Copyright @ All Rights Reserved