Instruktörer

Katrin


Motion i olika former är min stora kärlek (efter min son och sambo) och jag skulle inte kunna tänka mig en tillvaro utan att få röra på mig. Och det har blivit en del olika träningsformer under mina träningsår. Lite extra glad är jag för träning med knorr, alltså lite annorlunda träning.

Jag har arbetat med gruppträning på många träningsanläggningar, samt sedan 2006 med mitt lilla träningsföretag KM Wellnes & Fitness.

Jag har en förkärlek för allsidig, funktionell träning, gärna i och på vatten i form av vattenträning i olika tappningar, SUP- träning och Yoga och tränar själv på SUP- Surf (ännu i hemlighet för att slippa visa att det ännu går sådär bra).

Efter SUP- Yoga utbildningen kom jag i kontakt med Indo Board/ Indo Yoga board som komplement till träningen på vatten under den kalla årstiden och har utformat gruppträning på Indo Yoga Board. Mycket roligt och bitvis utmanande!

År 2020 kom jag i kontakt med Power Plate och efter att ha testat en träningsklass var jag fast. Allsidig, funktionell träning med knorr! Och på kort tid! Klasserna är inte längre än max 30 min och hela kroppen har tränats. Det passade mig bra, med mitt alltid späckade schema.

I höst 2020 bestämde jag mig och företaget har då fått tillskott i form av studion Be Well & Fit Båstad på Köpmansgatan i Båstad där "knorrig" träning finns på schemat.

Huvudinriktningen är Power Plate- träning, som passar alla som vill komma eller hålla sig i form, förbättra sitt träningsresultat (som spelar Golf, Padel, cyklar, surfar, SUP-ar, Kite:ar, hikar, spelar foboll, tennis...) eller som vill förbli aktiva även som senior.

Och det utan att behöva svettas i timmar på ett gym eller en gruppträningssal.

Tillkommande till det finns träning på Indo Yoga Board på schemat och vi erbjuder SUP- paddlingar i mindre stora grupper och lite mer livligt vatten. Gärna som en lite längre aktivitet och kanske med träning på stranden inför paddlingen. Genomgång av teknik och säkerhet ingår alltid.

För mig är det viktigt att mina tränanden känner sig sedda och når sina personliga mål och det är därför vi tränar i PT Small Group eller enskilt, så att träningen kan anpassas till den enskildes förutsättningar.

Här kommer mina utbildningar inom träning, hälsa och kost:


Certifierad Power Plate trainer (Power Plate Sverige)

Freepower (Holistic training)

Les Mills Tone och Body Pump (Less Mills)

SUP Yoga Teacher (Sofie Ringsten)

Vattengympa (Korpen)

Power Yoga (Lowe Lundholm)

Functional Moves (The Academy)

Spin- Cycling (Fitness Education)

Pilates Matta 1 och Pilates Mat & Ball instructor (Ylab)Teori, Anatomi, andning, skelett, leder, träningslära, hjärta och cirkulation (The Academy)

Hälsokonsult (The Academy)

Lic. Kostrådgivare (The Academy)


Patrik

Jag är väldigt glad för att få ha Patrik som instruktör för Power Plate Small Group klasserna, han är Certifierad Power Plate trainer (Power Plate Sverige)

Förutom det arrangerar vi tillsammans SUP- paddlingar och event och han hjälper till med allt där det behövs fler än ett par händer (och så är vi sambor).


Event/workshops
Aktuella paddlingar, event eller annan information finns alltid på Facebook och Instagram  KM Wellness & Fitness, samt Be Well & Fit Båstad.