Samarbetspartners

Copyright @ All Rights Reserved

Så glad jag är för samarbetet med Stockholms Kajak som också erbjuder paddlingar med SUP- bräda (sedan många år nu) och som är min expert när det gäller brädor, tillbehör och paddeltips.

Är du intresserad av en egen bräda? Paddling i Sollentuna? Tillbehör? Då är Peter rätt man för dig!


https://stockholmkajak.se 


Friskare medarbetare är nyckeln till framgång säger Ingrid Lövkrona och jag håller med helt och hållet.


Projektledning, Event med inspiration och Hållbara arbetsplatser


www.lovkrona.se

Jag som arbetar med träning, kost och hälsa vet hur välgörande en lugn stund är för både kropp och själ och det är därför jag gärna och ofta unnar mig en kroppsbehandling i alla dess former.

Sara Rydström på Klinik Liljan är Dipl. Kroppsterapeut & dipl. med. fotterapeut och tar gärna hand hand om dig. Låt dig skämmas bort en stund.


www.klinikliljan.se

Sedan 2017 är jag utbildad och arbetar som Aqua mama instruktör. Aqua mama är  vattengymnastik och förlossningsförberedelser för gravida i varmt vatten.

Passet leds av barnmorskor eller utbildade instruktörer. Konceptet är framtaget av barnmorskor, leg. sjukgymnast samt vattengymnastik instruktörer i samråd med gravida kvinnor.

Tillåt dig vara gravid för en stund!


www.aquamama.se

Jag är så otroligt glad för att få ha min studio under Hotel Liltons tak och intill vackra Rönne å. Det lilla personliga och charmiga hotellet drivs av Yvonne och Anna och ligger endast några minuter från stationen och centrum. Så fort det blir lite varmare ställs utemöblerna upp i trädgården och bjuder in till en stunds vila i den lugna trädgården precis intill Rönne å. Ängelholm är absolut värd ett besök och vill du stanna över natten så är Hotel Lilton rätt för dig som gärna vill ha det lilla extra.


http://www.hotel-lilton.se/

KM Wellness & Fitness


Katrin MalwitzBakom företaget står jag, Katrin Malwitz, en sedan många år flitig motionär och mångårig gruppträningsinstruktör med ett brett spektrum träningsformer. Mitt mål är att ge bästmöjliga förutsättningar så att mina tränande når sina mål.

Nyheter/aktuella händelserTitta gärna in på Facebook för aktuell information på KM Wellness & Fitness

Vill du komma i kontakt med mig? Mejla, ring eller skicka ett meddelande:Facebook: KM Wellness & Fitness

Email: katrin.malwitz@outlook.com

Mobil: (+49) 739 48 16 19